sâmbătă, 29 octombrie 2016

Ce posibilitati de colantare auto avem in Bucuresti

Pentru a-ti personaliza masina asa cum ti-ai dorit dintotdeauna nu mai este nevoie sa te orientezi dupa vopsitoriile auto care sunt foarte costisitoare, aduc si cateva riscuri, dar si mult timp pierdut, fiind mult mai usor sa apelezi la colantari auto Bucuresti. Capitala este principalul oras al tarii unde se gasesc cele mai unice autoturisme din Romania, personalizate cu bun gust si multa creativitate.

Preturi mici

Colantarea unei masini nu implica mai mult de cateva ore, fiind foarte avantajos din mai multe puncte de vedere, iar raportul calitate pret este unul ideal. Astfel, tariful pentru colantarea integrala a unei masini de clasa medie nu ar trebui sa depaseasca 1.000 de lei, aici fiind disponibile cele mai comune autocolante, insa pentru cele care asigura o durata de viata mai mare, dar sunt si mai estetice, pretul poate creste putin.

Numeroase posibilitati 


In schimb, pentru a vopsi aceeasi masina este nevoie de minim 1.000 de euro si de cateva zile pierdute pana cand sa se usuce vopseaua. Procedura este foarte usor de pus in practica, iar rezultatele obtinute sunt intotdeauna multumitoare, fie ca este vorba de celebrul negru mat sau alte culori care imita vopseaua metalizata. Solutiile sunt nenumarate, astfel ca cei care aleg colantari auto Bucuresti isi pot pune imaginatia la incercare, venind cu sugestii si propuneri.

Durata de viata

Durata de viata a foliilor cele mai accesibile este de pana la 2 ani, insa exista si unele de o grosime superioare care se vor prezenta in cele mai bune conditii chiar si pana la 5 ani. Acestea sunt lipite cu ajutorul unui adeziv special care nu lasa urme pe vopsea, ci o protejeaza mai bine. Mai mult, zgaraieturile inevitabile vor fi mai usor de remediat, intrucat, in functie de caz, va fi necesara doar inlocuirea foliei de pe elementul respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu