marți, 18 iulie 2017

Udatul gradinii este mult mai usor cu o motopompa

O motopompa profesionala poate fi esentiala intr-o multime de situatii intrucat acestea sunt utile si ajuta la transportarea apei din puturi, lacuri sau fantani pana in diferite puncte de consum. Aceste dispozitiv nu sunt foarte complexe si dispun de trei elemente principale, incepand cu motorul, carcasa si unitatea de pompare. Totusi, pe piata sunt disponibile o multime de variante, iar multe persoane sunt puse in dificultate atunci cand trebuie sa faca o alegere.

Optiunea potrivita

In schimb, inainte de toate ar trebui sa se stabileasca prioritatile, asteptarile si nevoile, iar abia dupa sa se ia o decizie. Asadar, conteaza foarte mult adancimea de aspiratie, iar daca aceasta este pana in 9 metri atunci este recomandata o pompa de suprafata, in timp ce pentru o adancime superioara este necesara una mai avansata. Pentru a ridica apa pe plan vertical este nevoie de o presiune de circa 1 bar pentru fiecare 10 metri, in timp ce pentru planul orizontal, presiunea de 1 bar este necesara la fiecare 100 de metri.

Unde gasesc?

Motopompe profesionale, alaturi de multe alte dispozitive de nelipsit dintr-o gospodarie, se gasesc la Unelte Export, unde gama este foarte variata si suficienta pentru a indeplini preferintele si necesitatile oricarei familii.

Mai simplu online


Pentru ca acesta este un magazin online, totul se desfasoara mult mai rapid si mult mai simplu, fara batai de cap, iar pe aceasta cale se economiseste foarte mult timp. De asemenea, la Unelte Export preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care orice familie isi va permite astfel de dispozitive menite sa le usureze viata in gospodarie. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier rapid in toata tara direct pana la usa clientilor, iar costurile variaza in functie greutatea si dimensiunile coletului, insa chiar si asa sunt foarte avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu