vineri, 23 iunie 2017

Trebuie sa vizitam capitala ceasurilor, Geneva

Ești un pasionat al ceasurilor? Cumpără-ți biletele de avion spre Geneva și vei îmbina pasiunea ta cu o frumoasă vacanță!
            Orașul Geneva este situat în partea de vest a Elveției, fiind capitala cantonului cu același nume. Populația orașului este de 187.758 de locuitori, fiind al doilea oraș după capitala țării. Este renumit pentru cea mai bună calitate a vieții, fiind pe primul loc împreună cu Zurich. În privința climei trebuie să știi că temperaturile înregistrate aici pe parcursul anului sunt între -3 și 22 de grade Celsius.

            Dacă îți plac ceasurile, Geneva este alegerea optimă pentru a descoperi cât mai multe lucruri. Este unul dintre cele mai mari centre de producție de ceasornicărie din lume, tu având posibilitatea de a găsi aici mărci de renume mondial cum ar fi Omega, Rolex, IWC. Tot aici, ai să găsești un mare muzeu al ceasornicelor, pe lângă restul de 30 de muzee.
            Dacă apreciezi foarte mult arhitectura, cel mai bine ar fi să vizitezi centrul vechi al orașului unde vei descoperi diferite locuri și embleme ale Genevei cum ar fi Jet d’Eau Fountain sau Ceasul Floral. Nu rata nici Lacul Leman (partea din Geneva), cel mai mare lac cu apă dulce de pe continent. Lacul este împărțit în 2 părți care nu sunt egale. Cea mai mare parte, adică 60%, se află pe teritoriul Elveției, iar restul se află pe teritoriul Franței.
            Gastronomia de aici este foarte influențată de învecinarea cu Franța: fiind un oraș ce se află lângă un râu, unul din ingredientele de bază este peștele care de obicei este asezonat cu legume, zarzavaturi și fructe.  Trebuie să știi că vei avea unde să mănânci în Geneva: prețurile practicate de restaurantele de aici sunt pentru toate buzunarele.

             Achiziționează-ți biletele de avion cât mai repede și nu uita să îți notezi cele mai importante obiective turistice pe care vrei să le vizitezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu