luni, 12 septembrie 2016

De unde cumparam tricouri pentru fetite ieftine

Cu toate ca din punct de vedere calendaristic toamna a venit, vara si temperaturile calduroase se incapataneaza sa plece, astfel ca haine groase, cu maneci lungi mai pot astepta. Foarte la moda si cautate anul acesta au fost mai multe tricouri pentru fete deoarece sunt usor de asortat si de purtat.

Materiale si croiala

Deoarece copii nu prea suporta hainele stranse sau din materiale care se muleaza pe corp este bine sa
alegeti un model cu croiala libera de pe Yolka in care se va putea juca in voie, dar va fi si in pas cu moda. Aceste modele pot fi purtate in diferse combinatii, cu blugi sau fuste in functie de preferintele fiecaruia.

Tricourile cu aplicatii de dantela sunt extrem de cautate de catre mamici deoarece ofera un look mai clasic ce poate fi adoptat cu ocazia unor evenimete mai speciale. In ceea ce priveste materialul, este indicat ca pentru copii sa se aleaga bumbacul deoarece este cel mai prietenos material cu pielea celor mici. Astfel de articole calitative pot fi gasite pe Yolka, la un pret avantajos, datorita numeroaselor oferte.

Culori si imprimeuri

Si in aceasta toamna, imprimeurile florale, cu buline sau cele geometrice vor fi in trend si vor completa tinuta alaturi de o pereche de blugi sau o fustita colorata.
Culorile anului 2016 pot varia de la cele mai indraznete si aprinse, pana la cele mai calde. Majoritatea parintilor prefera culorile neutre, stinse, precum albastrul deschis, cremul, albul sau galbenul-pal. De asemenea, celebrele modele de tricouri pentru fete roz sau lila, nu se vor demoda niciodata.
Imprimeurile sunt la moda si anul acesta, mai ales cele cu printese sau alte personaje din desenele animate care au avut atat de mult succes. De asemenea, mamicile pot alege de pe Yolka si alte modele chic precum tricourile buline, cele handmade, cu fructe imprimate sau cu animalute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu