vineri, 24 februarie 2017

Camerele de supraveghere sunt necesare pentru sigurata ta cat si a celor din jur

Orice persoana trebuie sa profite de avantajele aduse de tehnologie, in special atunci cand vine vorba de siguranta celor dragi si a bunurilor. Asadar, in ziua de azi exista o multime de modele de camere supraveghere, care, in functie de model, pot ideale atat pentru spatiile interioare, cat si pentru cele exterioare. Foarte populare sunt cele pentru interior, care se monteaza, de regula, pe holurile caselor sau in livinguri, insa acestea sunt ideale si pentru cladirile de birouri.




Functii

In plus, exista unele modele chiar si wireless, care simplifica mult aceasta activitate, deoarece nu mai exista acele cabluri inestetice care ne dau tuturor batai de cap. Imaginile capturate pot fi urmarite in timp real pe orice dispozitiv se doreste, iar cu ajutorul microfonului incorporat, se inregistreaza si sunetul, calitatea fiind foarte buna. In functie de calitatea acestor camere de supraveghere, sistemele pot inregistra la diferite rezolutii, incepand de la VGA, pana la HD sau Full HD, astfel incat imaginile capturate sa fie de o claritate foarte buna, pentru ca toate elementele sa fie distinse cu usurinta.


Usor de folosit

Sistemele sunt foarte usor de montat cu ajutorul suruburilor de prindere existente, fiind potrivite pentru toate colturile interioare ale unei cladiri. Mai mult, aceste dispozitive nici nu sunt complicat de folosit, iar toate regulile importante si functiile sunt specificate in manualul de utilizare, pe care orice persoana ar trebui sa il citeasca.




Unde gasesc?


Cei care nu stiu de unde ar putea achizitiona camere supraveghere de calitate, pot apela la magazinul online iUni, care are si showroom in sectorul 3 din Bucuresti, unde pot fi testate toate produsele inainte de a fi cumparate. Gama este una foarte variata, astfel ca se indeplinesc preferintele tuturor clientilor, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, asigurandu-se transport gratuit pentru comenzile de peste 499 de lei.