miercuri, 22 iunie 2016

Geamurile termoizolante la mare cautare

Geamul termoizolant a devenit foarte popular in ultimii ani, fiind ales de catre majoritatea familiilor cale isi anunta intentia de a inlocui ferestrele locuintei, indiferent de motiv, dar reprezinta si o solutie ideala pentru sediile de firma si nu numai. Un geam termopan de calitate este asigurat in mare masura si de firma producatoare, care trebuie sa fie cat mai renumita si serioasa, intrucat, in caz contrar produsele pot lasa de dorit.

Aceste ferestre se obtin prin lipirea a doua foi diferite de sticla, a caror grosime variaza in functie de preferintele si necesitatile clientilor. Este absolut important ca o fereastra sa indeplineasca cateva criterii si sa fie in primul perfect functionale, durabile si eficiente.

Izolare termica

Acesta reprezinta cel mai important criteriu pe care trebuie sa il indeplineasca geamul termoizolant. Astfel, variatiile de temperatura de afara nu trebuie sa fie resimtite in interiorul casei pe durata iernii, in caz contrar va fi nevoie de un consum mai mare de energie pentru incalzirea spatiului respectiv. Aceeasi situatie este intalnita si vara, cand spatiul se va raci mult mai rapid daca canicula de afara nu se rasfrange si asupra interiorului. De asemenea, pe aceasta cale se evita si formarea condensului, fenomen ce poate aduce numeroase prejudicii asupra incaperii si implicit si sanatatii.

Izolare fonica

Zgomotele de afara sunt deranjante indiferent de momentul zilei. Fie ca este vorba de masina de gunoi, de copii galagiosi sau latratul cainilor, zgomotul poate fi tinut la distanta prin alegerea unui geam termoizolant de calitate.

Durata de viata


Aceasta variaza de la un tip de geam la altul, insa durata minima este de cativa ani, in timp ce pentru cele mai moderne variante, garantia poate fi si de cativa zeci de ani in cazul in care intretinerea se efectueaza in mod corespunzator, respectand toate cerintele producatorului.